Hello Besties Fazura, the power of positive thinking to achieve anything you can imagine!

Jenama FAZURA membuka peluang kepada warganegara Malaysia, Singapura dan Brunei untuk bersama-sama menjalankan perniagaan yang telah mengubah hidup ramai orang menjadi lebih baik.

 

Untuk makluman, seorang Agents boleh mendaftar dengan menghubungi mana-mana Besties berdaftar yang boleh dilihat di website www.fazurabesties.com.

 

Kemudian Besties akan menerangkan konsep perniagaan FAZURA dan jika kedua-dua pihak (Besties dan calon Agents) berpuas hati dan bersetuju, calon Agents tersebut boleh terus mendaftar diri di website dan memilih nama Besties tersebut di dalam senarai nama semasa pendaftaran. 

 

Besties kemudiannya perlu meluluskan pendaftaran tersebut di mana nama Agents akan berjaya dipaparkan di senarai Besties / Agents di website bagi membantu pelanggan mengenalpasti kesahihan Agents tersebut.

 

Ingin diingatkan seseorang Agents tidak boleh membeli secara terus dari HQ melainkan ianya menjalani proses pendaftaran sebagai Besties. Hanya Besties sahaja yang dibenarkan membeli secara terus dari HQ